SÍGUENOS EN NUESTRAS REDES SOCIALES
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube
  • SoundCloud
FESTIVAL - Música

MeditaMar

#MovistarArtsyMeditaMarMusicFest

Barcelona

9

en el ranking

ya van
2689

vota este proyecto

La propuesta

MeditaMar Music Festival (Meditació – Música – Mar). Què passaria si poguessis gaudir de la música como no ho has fet mai? Amb la teva ment en Silenci, gràcies a la Meditació... i el teu cos en complet Equilibri gràcies als elements regeneradors de la natura com el Mar... Això és MeditaMar, una experiència única, que eleva la Joia de l’art i les Músiques del Món a un estat sublim! El Mar de Barcelona ha estat la seva porta natural a les cultures llunyanes. I si de veritat desitgem la pau, l’entesa entre les cultures i les creences, i l’equilibri amb la natura; el primer pas és aconseguir que hi hagi pau, equilibri i estim per la diversitat, en l’interior de les persones. A més, és fàcil, només hem de deixar que la cultura espiritual innata i universal, ens il·lumini el cor!

El promotor

Joan Mitjans

Últimos tweets

@Liverpool Naturopath RT @VilambaBand: https://t.co/SDSboBNggD #MovistarArtsyMeditaMarMusicFest Don't miss it and stay tuned for more updates!

@Annamarie T RT @VilambaBand: https://t.co/SDSboBNggD #MovistarArtsyMeditaMarMusicFest Don't miss it and stay tuned for more updates!

@Vilamba https://t.co/SDSboBNggD #MovistarArtsyMeditaMarMusicFest Don't miss it and stay tuned for more updates!

PROYECTOS RELACIONADOS

Subir